Julekveldskrisa 2

skjermbilde-2016-09-13-kl-18-32-03

Julekveldskrisa 2
I fjor startet jeg å ha julshow i Tromsø, jeg ville gjøre det til en tradisjon, at hver jul vil jeg ned i kjelleren på Prelaten Kro og Scene for å få folk i julestemning. Jeg vil ha nye gjesteartister med hvert år, sånn at hvert år blir en overraskelse…også for meg! Dette er ikke show hvor jeg går for terningkast, dette er uhøytidelig og bare moro. Stand up, parykker, sang og impro.
Er så glad for at folk kommer tilbake etter å vært der i fjor….sånn blir det tradisjoner 
I år er jeg med Stig Frode Henriksen og Kine Yvonne Kjær, begge dyktige på hvert sitt felt, men de som meg blir utfordret og tatt ut på ukjent grunn 
God Jul!

skjermbilde-2016-11-10-kl-22-04-05

Dette er juleshowet du ikke bør gå glipp av i 2016!
Ta med kjæresten, venner, kollega eller hele jobben…i år er det
Julekveldskrisa 2 som gjelder!!!
Denne gangen har Trine Lise fått med seg Stig Frode Henriksen og Kine Yvonne Kjær.
Det blir kanskje litt uvanlig julestemning, men det blir absolutt galskap og moro!
Det er også første gangen Jompa og Anne Berit Balto skal møtes.

Legg igjen en kommentar

Handlekurv