Da Chippendales kom til byen

chippen

Facebook spør meg hva jeg tenker og jeg svarer.

Tenker på at så mange menn er i fra seg fordi det var Chippendales i byen, spørsmål som «hvor er kvinnebevegelsen nå», uttalelser som «vi blir stemplet som griser når vi vil på stripping», og det beste, «tenk om rollene hadde vært snudd»??? *Jeg ler høyt ! Ett show hvor noen damer går av hengselen og alle feminister må svare for moralen sin, eller den evt dobbeltmoralen.

«Ett show hvor damene går av hengselen og alle feminister må svare for moralen sin, eller den evt dobbeltmoralen.»

Årelang kjemping mot objektisfisering av kvinnekroppen gjetter jeg er grunnen til at kvinnebevegelsen ikke bryr seg om noen mannlige strippere som kommer med stort show til Tromsø. Hvis det selvfølgelig viser seg at det går utover samfunnet ellers…f.eks at det blir nye strippebuler hver dag i verden hvor kvinner tar med seg venninnegjengen, kollegaer, utdrikningslaget, hvor de ender opp med å kjøpe lapdance og sex i private rom, utnytter undertrykte menn og at det blir problemer med objektifisering av kollegaen eller sjefen etter at Rita har vært på strippeshow…så skal jeg begynne å bry meg, og sikker kvinnebevegelsen også. Vet det er vanskelig å forstå, men selv om en eller flere kvinnebevegelser er i mot stripping er ikke alle feminister det.

«Kan det være så enkelt at dette er noe du kjenner på selv ?»

Blir dere stemplet som griser bare av å gå på et strippeshow? Hvor er dette fra, er dette et kjent fenomen? Eller har du kun hørt det en gang om noen og tar for gitt at det er sånn for alle, eller kan det være så enkelt at dette er noe du kjenner på selv ? Tror kanskje det har litt med hvor mange ganger du bruker strippeklubben, er det en gang i året med vennegjengen eller en gang i uka alene…sånne ting er med på hva vi kvinner tenker og syns om at menn går på stripping. Det ble også gjort undersøkelser av strippeklubber etter at det var snakk om legalisering om bordeller, hvor det ble det bevist at det var mange strippeklubber som tilbudte mer enn lapdance. Og at det ofte er bakmenn som styrer klubbene og tar mest av pengene. Dette varierer selvsagt, men ved å vite dette skjer gjør at hvertfall jeg begynner å tenke på prostitusjon og utnyttelsen av kvinner når det er snakk om stripping. Dermed er det ikke like legitimt å gå på en av de klubbene som det er på et show på kulturhuset.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/prostitusjon/dokumentar-selger-sex-paa-strippeklubber/a/10061290/

«Det er her vi skal få smake på dobbeltmoralen vår, vi skal få vite hvor hykleriens sko trykker!»

«Tenk om rollene hadde vært snudd»….Det er her vi skal få smake på dobbeltmoralen vår, vi skal få vite hvor hykleriens sko trykker! Tenk om rollene hadde vært snudd, ja…da må vi snu på alt, ikke bare på et show på kulturhuset, unnskyld tre utsolgte show. Da måtte det vært menn som har slitt med over 100 års objektifisering av kroppen, samfunnet er i et matriarki, menn må kjempe for lik lønn, lederstillinger og for å bli tatt alvorlig på møter. Dere kan ikke ta ett show og si at vi er hyklersk fordi vi ikke bryr oss. Hvor er dette engasjementet når vi snakker om lik lønn og retten til abort?

 «Rollene var byttet i tre dager i Tromsø, hvordan føltes  det ?»

Tenker at i stedet for å gjøre narr av oss feminister, klage på kvinnebevegelsen og tenke så mye på hva vi syns om dette, så kan dere gå i dere selv, begynne å tenke på hva dere syns, sånn ordentlig?! Hvordan føles det når damer du trudde kjente går av hengslene av nakne menn og (er så harry at hun) roper «vis kuken» på stripping. Hvor er mannebevegelsen? For meg virker dette som det plager deg mer enn du vil innrømme, rollene var snudd i tre dager i Tromsø og du likte det ikke! Noen brukte det for å unnskylde sine besøk på stripping eller å få ut sitt hat mot feministene, men etter å lest kommentarene så virker det som om dere rett og slett ikke liker dette. Rollene var byttet i tre dager i Tromsø, hvordan føltes det ?

«Og anmeldelsen som vi alle syns er artig hadde vært fra ei prippen kjerring som ikke har fått seg kuk på lenge!»

OG om rollene hadde vært snudd kun for dette ene showet, så kan jeg si at klagingen deres ville fått ord som typisk klaging og sutring av humørløse sure stygge kjerringer som er sjalu. Og anmeldelsen som vi alle syns er artig, hadde vært fra ei prippen kjerring som ikke har fått seg kuk på lenge….som også er sjalu.

http://www.itromso.no/kultur/2016/09/17/«Ti-trange-tangatruser»-13339211.ece

Hilsen ei som har vært på mannlig og kvinnelig stripping, fikk lemus i øyet av stress på den mannlige og kjøpte mer shots enn å se på showet. Så ville nok ikke vært på Chippendales. Likte den kvinnelige hvor det var show og dans, ikke den i en luguber kjeller. *ler fortsatt!

 

Legg igjen en kommentar

Handlekurv