Første foredrag – to timer!

I dag hadde jeg mitt første foredrag som jeg har satt sammen av forestillingen min » Æ har Rætt» og tanker og følelser rundt mine opplevelser i oppveksten.

Du kan lese mer om det HER!

I dag var jeg på UIT og hadde foredraget for studenter som studerer pedagogikk. Det var en fagdag om barns psykiske helse og HER er det de syns om foredraget. 

I tillegg har jeg fått flere veldig fine tilbakemeldinger som bare bekrefter det jeg sier om at vi er nødt til å snakke om ting, det hjelper andre at vi deler og vi alle føler oss mindre alene. Og for barn må vi være den stemmen de ikke har!

Kjempe fin stund på UIT og dette gleder jeg meg til å gjøre mer av fremover. 😀 Fikk også lærerens superkopp, og det er jo tipp topp! IMG_0355

 

Legg igjen en kommentar

Handlekurv