SKAM- OMG!

Hva skjer med at NRK satser så stort på unge ukjente skuespillere for tiden??!! Jeg ELSKER DET, som dame ELSKER JEG DET, fjortisen i meg ELSKER ELSKER DET!!!

Jeg skrev tidligere om «Unge Lovende» , dette er litt yngre aldersgruppe, men også mer intimt, mer på de nære såre relasjoner mellom venner og kjærester. Jeg syns det er vakkert, irriterende, flaut og fint…det er den alderen hvor alt er døds-seriøst samtidig er alt ugjort, uferdig og enda er det masse avgjørelser som må taes. Skuespillet er helt nedpå og velgjort, dialogen er ekte, filming og klipping er smart, moderne og vakkert!!! Veldig bra gjort av Julie Andem som har manus regi!!! Også endelig en smart måte å inkludere sosiale medier, følg med på SKAM siden for inside og alt du trenger å vite!!!

Så bra at jeg måtte stemme i Natt og Dag på serien!!!

Som sagt jeg elsker den…og sett PROMO for sesong to???? OMG!!! NORA ♥

skam Skam1

Mange….I wish!

skam2

DU! HAR STERK KROPPSLUKT!!!

skam3

Ok…trenger ikke skryte…

 

Legg igjen en kommentar

Handlekurv